Articole pentru colectionari

Carti

Tehnologia produselor din carne

Ion Otel

17
24

190,00 RON
  • Editura: tehnica
  • Stare: Foarte buna
  • Limba: romana
  • Volume: 1
  • Pagini: 426
  • An: 1979
  • Latime: 17 cm
  • Inaltime: 24 cm

in stoc

...cartonata;tiraj 7270 de exemplare-cu figuri,foto si scheme alb-negru;materii prime si auxiliare folosite in industria produselor sin carne;refrigerarea carnii-congelarea carnii-coservarea carnii prin sarare-afumarea carnii-prelucrarea termica a carnii-coaservarea carnii prin uscare;Tehnologia speciala-tehnologia produselor de tip catering-fabricarea produselor din carne sarata:slanina srata-baconul;fabricarea afumaturilor si a specialitatilor-fabricarea principalelor tipuri de prospaturi-fabricarea tipurilor principale de salamuri semiafumate-fabricarea salamurilor crude uscate de durata-tehnologia de fabricare a conservelor si semiconservelor de carne-concentrate de carne...


Căutare

Urmăreşte-ne

Coşul meu

Cosul tau este gol

Autentificare

Email:
Parola:

Recenzii

Toate drepturile rezervate (c)2008-2010 SC A-Mag Anticariat SRL
Viziteaza magazinul AnticariatulTau.ro pe ShopMania